2010. április 21., szerda

Holdudvarban

Két hete, hogy árva szó sem került ide fel. Nem volt időm, energiám gondolatokat másolgatni ide abból a kerekségből, ami a nyakamon ül.
Beindult az Egyetemi Tavasz Szegeden. Monstrum rendezvény-sorozat, melyen sok mindent láthat az érdeklődő. Bölcsészhez illően (?) többségében kulturális rendezvényeket látogatok. Volt szerencsém már Bódis Krisztához, a Kalligramos írók közül néhányhoz. Utóbbin sikerült beszerezni két könyvet féláron, abszolút grátisz, ha még mellészúrom, hogy dedikáltatni is sikerült, akkor az már tényleg az öröm teljessége.

Jöttek és mentek az események, tőlem szerencsére nem függetlenül, kell némi idő míg helyére kerül minden. Elrontott esetek javítása, új kezdetek sziluettjei rajzolódnak át a naptár fehér lapján.
Satírozgatok, körbehúzom az alakok keskeny széleit.

Nézelődünk egymás holdudvarában. Lelökünk dolgokat, ordítozunk a másikkal, de mindig visszasétálunk. Ez az, amit képtelen vagyok értelmezni. Illetve úgy teszek, mintha nem érteném. Ha elengedné a zablát a jelenleg irányító értelmezési rendszerem, bizony sok mindenre nyernék választ, több dolog más árnyalatot kapna.

Kibomlott. A méregzsák felfeslett.

Lehet, hogy mássalhangzó?

Nincsenek megjegyzések: