2009. december 5., szombat

Fehér csóka

Wake up, get up you bastard!
I felt my ribs were clunging from the tramples of the boots. Blood flowed out of my lips. Charming.

Ideje volt már, hogy egy kis szünetet tartsak. Ám most, news flash appeared on the screen. Az eltelt időben volt néhányszor 'Lupus in fabula', valamelyiket elég csendesen fogadtam, akadt azonban olyan is, ami néhány perc erejéig bénulást okozott bennem.
Átléptünk decemberbe. Szilveszter várhatólag idén is elmarad, már csak valami fedőszöveget kell kitalálnom lefelé, hogy mégis merre leszek.
Leadtam a témavezetőmnél a szakdolgozat-kezdeményemet, csütörtökön meg is beszéltük, nagyon tetszett neki. Jövő hétre összecsődült néhány beadandó, zh és felelés, az utolsó hétről összességében elmondható, hogy feszített tempójú lesz.


Nem volna utolsó néhány sorban méltatni a november végi Virrasztók és Kerecsensólyom fellépéseket, de nem most. PKD-t elolvastam, Salman Rushdie is hamarosan erre a sorsra jut - meglehetősen érdekes a stílusa, először meghökkentett, később ráhelyezkedtem az álláspontjára s már folyamatosan a kapcsolatokat keresem másfelé a mondataiban -, A somogyi diákkal is haladok, fele már befejezve, jó volna, ha ma be tudnám fejezni. Mészöly Miklós egyelőre olvasatlanul, de nem beleolvasatlanul sorakozik a polcon.

Nincsenek megjegyzések: